A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Mi Power Strip 3 Plug + 3 USB

7.990 Ft 3.790 Ft
53%
Menny.:db

  • Túlterhelés elleni védelem és tűzbiztos burkolat
  • 3 db. ’D’ csatlakozó és 3 db. beépített USB töltő aljzat
  • Egyszerű használat, egygombos főkapcsoló
  • Megerősített hegesztési eljárás a hosszú élettartamért

Elérhetőség: Értesítés kérése
Szállítási díj: 1.090 Ft
1

Leírás

 

3 db. szabványos ’D’ konnektor csatlakozó aljzat és 3 USB töltő kimenet 5V/3.1A kombinált és 5V/2.1A egyedi kimeneti teljesítménnyel.
Kompakt és minimalista dizájn, megfelelő helykínálat az aljzatok körül.

 
A legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelel, minden aljzatnak egyedi biztonsági hídja van. Kettős túlterhelés elleni védelem.
Egygombos kezelési és ellenőrzési rendszer, egyszerű használat.

1.4 méteres maximális kábelhossz. Csúszásmentes betétek a fenéklapon a csavarok furatában.
Igényes kivitelezés és kialakítás: Megerősített kettős hegesztési eljárás a hosszú élettartamért.

 

Kompakt és minimalista dizájn, illeszkedik a legtöbb otthoni lakberendezési stílushoz. 45°-ban elforgatott csatlakozók a kényelmes kezelhetőség érdekében. Nem kell kompromisszumot kötnie a szépség és a praktikum között.

A legmagasabb fokú biztonság. Kettős túlterhelés-, és rövidzár elleni védelem. Biztonságosabb, mint a hagyományos túlterhelés elleni védelmi rendszerek. Minden aljzat egyedi védelemmel van ellátva. A villák bemenete fedett és gyermekbiztos.

Ha az elektromos terhelés meghaladja a szabványt, fennáll a túlterhelés-, a rövidzárlat és a tűz veszélye. Ezért választottuk a közel 20 éves szakmai múltra visszatekintő beszállítónkat, a Qiao Electric céget a védőáramkör megtervezésére, fejlesztésére és gyártására. A túlterhelés elleni védelem akkor aktiválódik, amikor a terhelés veszélyes mértékben megnő, ekkor az áramkör kiold, és az elosztó kikapcsol. Így hatékonyan elkerülhető a tűz, ha pl. rövidzárlat lép fel. Nyomja meg a kapcsolót a hibaelhárítás után a normál működés visszaállításához

Ahhoz, hogy biztonságosabbak legyenek a termékeink, kiváló minőségű PC műanyagokat használunk a burkolatok és az erős műanyag alkatrészek előállításához. Az anyaghoz tűzgátló adalékanyagokat keverünk, amelyet magas hőfokon teszteltünk: az ipari szabványokkal összhangban az elosztó akár 750°C-ig nem kap lángra.

Mindegyik aljzat egy független biztonsági ajtóval rendelkezik! A gyerekek nem értik, mi veszélyes, és mi nem az, véletlenül az ujjukat, vagy fém tárgyat helyezhetnek be a csatlakozóba. Ennek a veszélynek a megakadályozása érdekében minden egyes aljzatra külön biztonsági ajtókat szereltünk fel. Ügyelve arra, hogy csak egyenesen lehessen csatlakoztatni villásdugót, minimum 75 newton erővel (kb. 15 font) kell azt benyomni ahhoz, hogy a biztonsági ajtók nyissanak. Ez nem befolyásolja a normál működést, de rendkívül biztonságos használatot tesz lehetővé.

 

Termékjellemzők

 

* Minden adat belső laboratóriumi körülmények között mért eredmény, és a különböző használati szokások és a környezet változása miatt a valóságban eltérhetnek.

Paraméterek

Modell XMCXB04QM
Szín fehér
Dugalj kimenet 16A 230V ~ 50/60 Hz, max. 3680W
USB kimenet Teljes kimenet:5V DC max. 3,1A
Egy USB aljzat kimenete 5V DC max. 2.1a
Burkolat anyaga Égésgátló polikarbonát műanyag
Biztosíték T3.15 A 250 V
Használat Beltéren, 0 ° C-35 ° C, max. 5000 m tengerszint feletti magasságig
Kábelhossz 1.4 m
Elosztó méretei 268 x 50 x 38 mm
Tömeg 443 g. (kábellel együtt)

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 02. 09.