A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Circle Joy Rozsdamentes Bordugó

2.990 Ft 2.490 Ft
17%
Menny.:db
  1. Hatékonyan megőrzi a bor frissességét
  2. Innovatív időmérővel ellátva
  3. Egyszerűen alkalmazható
  4. 304-es rozsdamentes acél anyag
  5. Szilikonos belső borítás
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Nem értékelt

Leírás

Circle Joy - rozsdamentes bor dugó

Minden borszeretővel előfordul az, hogy nem tudja, mit tegyen a megmaradt borral. Előfordul, hogy amikor a bor hosszú ideig nyitva marad, az íze a gyors oxidáció következtében romlik. A Xiaomi Cirlce Joy Wine Stopper segít a bor tárolásában, és hosszabb ideig tartja az eredeti ízét. Ezenkívül egy egyszerű mechanizmussal rendelkezik a dátum meghatározására, amely további segítséget nyújt a bor tárolásában.

Mindössze annyit kell tennie, a Circle Joy Wine Stopper használatához, hogy a bordugót a palack tetejére helyezi és eltekeri. A dugó segít az ital frissen tartásában akár 7 napig. A kinyitás dátumának kiválasztása a dugó elforgatásával történik. 

 

Circle Joy - rozsdamentes bor dugó

Minden borszerető olyan helyzetben találja magát, ahol nem tudja, mit kell tennie a bor többi részével. Előfordul, hogy amikor a bor hosszú ideig nyitva marad, az íze a gyors oxidáció következtében romlik. A Xiaomi Wine Stopper segít a bor tárolásában, és hosszabb ideig tartja az eredeti ízét. Ezenkívül egy egyszerű mechanizmussal rendelkezik a dátum meghatározására, amely további segítséget nyújt a bor tárolásában.

Mindössze annyit kell tennie, hogy használja a Xiaomi borzárót, hogy a parafát a palackra tegye és a levegőt szivattyúzzák. A dugó segít az ital frissen tartásában akár 7 napig. A dátum kiválasztása a dugó elforgatásával történik. Javasoljuk, hogy állítsa be a levegő szivattyúzásának időpontját, hogy elkerülje a hiba meghibásodását.

  1. Hatékonyan megőrzi a bor frissességét
  2. Innovatív időmérővel ellátva
  3. Egyszerűen alkalmazható
  4. 304-es rozsdamentes acél anyag
  5. Szilikonos belső borítás

Fizetési opciók:

 

Paraméterek

Márka Circle Joy

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Légy te az első!
Írja meg véleményét!