A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Mi Induction Heating Rice Cooker Indukciós rizsfőző

42.990 Ft 32.990 Ft
23%
Menny.:db
Rizsfőző kukta, melynek képességei közé tartozik az intelligens hőmérséklet szabályozó és a stabilizáló, amely gondoskodik arról, hogy minden rizsfajta tökéletesre főjjön.
Elérhetőség: Értesítés kérése
Szállítási díj: 999 Ft
4

Leírás

Xiaomi Mi Indukciós Rizsfőző

Ezzel az intelligens rizsfőző kuktával egyszer és mindenkorra véget vethet a nem jól megfőzött, odaégett vagy szétfőzött rizs problémájának.

A főzés tud hosszadalmas és nehézkes is lenni, ezért szeretnénk Önnek megkönnyíteni.

 

Tulajdonságok

Programok

A rizsfőző kukta választható programokkal rendelkezik, melyekkel beállíthatja a vágyott főzési hőmérsékletet, vagy azt hogy puhára vagy keményebbre szeretné-e a rizst főzni. Az IH elektromágneses melegítés és a hőmérséklet-szabályozás képessége a hőt képes megtartani, így az élelmiszer tökéletes állapotra fő meg.

Az IH elektromágneses melegítő technológia képes megfőzni a marhahúst is. Hogyan működik?

Amint nyomban a mágneses hullámok behatolnak a kuktába, az belülről egyenletesen melegedni kezd. A melegítés maximális értéke 1100W lehet, amely puhítja a húst, a felső részben található hőmérséklet izoláló felület pedig fokozatosan melegíti a húst 360° fokban úgy, hogy az íz egyenletesen oszlik el.

Továbbá a kétirányú forráscirkulációnak köszönhetően levest is melegíthet benne. Az IH kukta nem csak hogy egyenletesen melegíti fel az egész fazekat, hanem képes önmaga felismerni a fazékban található hőmérsékletet, és a leves belső rotáció következtében melegszik. A folyamat során mindegyik tápérték megőrződik. Nem kell többé mikrohullámú sütőt használnia, amely ezeket a tápértékeket megöli.

Ezzel még nincs vége a pozitívumok sorának. A fazékban főzhet tojást, vagy akár tengeri herkentyűket is. A japán Dakin cégnek köszönhetően, amely szintén kivette a részét a kukta fejlesztésében, a rizs például nem ragad oda a kukta falához.

3 000 főzési program rizsre

A rizs az egyik legalapvetőbb élelmiszer a Föld lakosságának több mint fele számára. Néhány ország nemzeti étele is erre az élelmiszerre épül. Kóréában például az asztalhoz invitálás a következőképpen szól: ,, kin khao ", ami azt jelenti, hogy "meghívlak egy adag rizsre"! Körülbelül 8000 fajta rizs ismeretes, a Xiaomi kukta ebből 3000 fajtát képes megfőzni. Ezt a képességét sok kísérletezés előzte meg, melynek eredménye több mint 3000 főzési program lett. Egy mobil appal leolvassa a rizs tasakjának vonalkódját, a kukta pedig úgy alakítja a főzési programot, hogy az adott fajta rizs megfelelően legyen elkészítve.

Kezelés appon keresztül

A kuktát mobil appon keresztül is kezelheti. Alap funkciókat kínál fel, emellett pedig még sok féle másik funkciót. Az alapok közé tartozik a figyelmeztetések funkciója. Amikor a rizs készen van, kap egy értesítést róla a telefonján. Az appon keresztül beállíthatja például a főzés hosszát, vagy a főzés mértékét aszerint, hogy puhára vagy keményre szeretné a rizst elkészíteni.

Továbbá az app több mint 3000 főzési programot kínál fel, mint például a receptek tárát, ahonnan inspirálódhat, hogy mit főzzön, mindezt az adott évszak szerint kínálja fel.

A Xiaomi egy interaktív platformot is felkínál azok számára, akik imádnak enni és főzni, a főzési tapasztalataikat pedig szeretik megosztani másokkal. Nyilvánossá teheti receptjét - nem csak a siker kedvéért, hanem tanácsokat is kaphat másoktól ezáltal.

* Az app angol nyelven is elérhető, a fotó csupán illusztráció.

Dizájn

Méretei: 300mm x 251mm x 200mm. Elegáns dizájnjával beleillik bármilyen stílusú konyhába. A tetején egy interaktív LED panel van, amelyen láthatóak lehetnek a szükséges infók, amennyiben úgy szeretné, de ki is kapcsolhatja. A kukta lágy melódiahangokkal ad jelzéseket, hogy a bekapcsolása ne legyen zavaró a környezete számára.

Belül egy kivehető belső réteg van, amelyet a főzés után egyszerűen csak kivesz és megmoshatja.A beépített "bubble breaker" megsemmisíti a buborékokat, amelyek így nem gyülemlenek fel a fedelen és ezáltal nem folynak szét a fedél levétele után.

A meleg úgy oszlik szét a kuktán belül, hogy a levegő áramlása az alján ezáltal sokkal természetesebb és egyenletesebb. A levegő elpárolgása minőségi módon történik, ez pedig pozitív módon hat az elektromágneses tekercsre, valamint meghosszíbthatja a kukta élettartamát.

A hozzáadott gőzölő olyan műanyagból készült, amely élelmiszerek számára megfelelő, ugyanis ellenáll a magas hőmérsékletnek. A klasszikus rácsos szerkezet helyett a gőzölő ereje az alj konvex alakja segítségével van felerősítve.

Paraméterek

Kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Egyéb jellemzők
Teljesítmény 1130w
Névleges feszültség 220V ~ 50 Hz
Méretei 300mm×251mm×200mm
Súlya 5.8kg (teljes súly)
Anyaga slitina

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 08. 11.
egészen egyszerűen tökéletes.. nem tudok rosszat mondani róla
|
2021. 05. 12.
csodás eszköz, amíg nem találtam rá az oldalon, nem is gondoltam volna hogy létezik ilyesmi. 1 nap alatt megérkezett, a webshopon készségesen segítettek mindenben. korrekt cég.
|
2021. 05. 10.
Hatalmas segítség a rizsfőzésben, nem vagyok profi szakács ezért ez életmentő. Rengeteg hasznos funkciója van és isteni finom a rizs amit készít. Ajánlom!
|
2021. 05. 06.
Gyorsan kihozták, gondosan volt csomagolva a rizsfőző. A termék pedig lenyűgöző, mindennapi kelléke a konyhámnak:)