A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Techsend Blog

A Techsend-del és márkáival kapcsolatos hírek, érdekességek, minden, amiről tudni érdemes, ha érdekel a technológia világa.
Lydsto - az okos háztartás jövője
2022. 05. 10. 10:15:14
Lydsto - az okos háztartás jövője

A Lydsto egy Xiaomi Eco-chain vállalat ami ragaszkodik a technológiai innovációk fejlesztéséhez, céljuk a tisztításhoz kapcsolódó termékek létrehozása és megreformálása. Megalakulása óta a cég által kibocsátott termékek mindegyike innovatív termék, és nincs versenytársuk a piacon. 

A társaságnak több mint 22 szabadalmi bejelentése van találmányokra és használati mintákra vonatkozóan . A cég küldetése a kutatás és termékfejlesztés és a környezetvédelem.

A nagyobb platformok, mint például a Qiu.com és az Amazon má aláírták az első bevezetési megállapodást.

Ahogyan korábban említettük a cég Xiaomi Eco-chain Company azaz a gyártás és szoftverfejlesztés a legmagasabb standardek szerint történik és okos termékeik a Xiaomi szoftvercsomagával is kompatibilisek, ez kifejezetten okos robotporszívóik miatt előnyös melyeket így akár többi eszközével együtt a Xiaomi Home alkalmazásában kezelhet.

Elektromos rollerek, milyet válasszak?
2022. 04. 04. 12:15:34
Elektromos rollerek, milyet válasszak?
2022-re az elektromos járművek elkezdtek a mindennapi életünk részévé válni. Az akkumulátorcellák árainak erőteljes csökkenése lehetővé tette, hogy egyre olcsóbb, egyre nagyobb hatótávú rollerek készüljenek. Néhány éve elértük azt a pontot, hogy a gyártók is elkezdtek egyre nagyobb hangsúlyt fektetni az elektromos rollerek dizájnjának fejlesztésére. Így születtek gyerekjátékokból a legfrissebb, már teljes értékű közlekedési eszközként is használható járművek.
A robotporszívók csúcsa: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
2022. 03. 04. 14:16:22
A robotporszívók csúcsa: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra egy új,
kifinomult robotporszívó kifejezetten az európai piacra, hazánkba is nemrég érkezett meg a prémium gyártók konkurenseként.
Ha csak a minőség számít akkor mindenképpen érdemes elolvasnod cikkünk,
ugyanis ez a robotporszívó talán a műfa
j csúcsát képviseli.
Stílusos és erős : a Redkey F10
2022. 02. 28. 09:47:08
Stílusos és erős : a Redkey F10

Kitakarítani a házat. Ez egy olyan feladat, amellyel mindannyiunknak meg kell küzdenünk. A porszívózás fájdalmas lehet, mert csatlakoztatnia kell a porszívót a hálózathoz, és magával kell húznia a vezetéket a házban. Előnyös lenne, ha megszabadulna a vezetéktől, és megkönnyítené a takarítást a ház körül. Itt jön a képbe egy olyan porszívó, mint a Redkey F10, amely lehetővé teszi, hogy bárhol takarítson, anélkül, hogy azon kellene aggódnia, hol van bedugva, vagy elakadna a kábel mindenben, ami mellett elhalad.

Felmosó és porszívó : Redkey W12
2022. 02. 27. 12:09:50
Felmosó és porszívó : Redkey W12

Odkurzacz 3w1 Redkey W12 przynosi rewolucję w sprzątaniu domu | CHIP

Ha a legújabb technológiát keresi, könnyen lemarad az apró dolgokról. A nagy, mutatós kiadások, például a játékkonzolok és az okostelefonok nagy felhajtást kapnak, és ez érthető. Mindannyian szeretünk a legújabb és legjobb videojátékokkal játszani. És ki ne szeretne jobb okostelefont? De vannak más, kevésbé izgalmas kütyük, amelyek ugyanolyan hatással vannak mindennapi életünkre. Jó példa erre a tisztítási technológia, például a porszívó. Nem, a porszívója nem izgalmas, a ház takarítása pedig házimunka, nem pihenés és szórakozás. De egy jó porszívóval időt takaríthat meg, amelyet aztán szabadon fordíthat más dolgokra.

A Dyson gyilkos porszívó: Redroad V17
2022. 02. 25. 11:39:48
A Dyson gyilkos porszívó: Redroad V17

A tiszta lakás egyik alappillére a megfelelő porszívó, a rohanó mindennapok alatt azonban egy könnyen kezelhető, jó szívóerővel rendelkező ,hosszú üzemidejű vezeték nélküli és kompakt készülékre van szükségünk. Úgy gondoltuk, ezekkel a tulajdonságokkal biztos csak a prémium gyártók termékei rendelkeznek. EDDIG

A Techsend immáron Bisnode "A" tanúsítvánnyal rendelkező stabil cég
2021. 09. 15. 14:09:04
A Techsend immáron Bisnode "A" tanúsítvánnyal rendelkező stabil cég

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Techsend Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

A telefon töltés jövője? - Xiaomi Air Charge
2021. 02. 04. 10:29:55
A telefon töltés jövője? - Xiaomi Air Charge
Mind jól ismerjük a megszokott rutint egy fárasztó nap után: végigtapogatni a töltőkábelt a konnektortól a végéig, bedugni a töltőt a telefonba, és hagyni, hogy elárasszon az elégedettség, miután felvillan az akkumulátor piktogramon a villám jelecske. Legyen szó aznap munkáról, vagy csak egy otthon lazulós pihenőnapról, telefonunk szinte folyamatos használatban van, és ahogy öregszik, egyre nehezebben bírja a strapát. Napközben folyamatosan merül az akkumulátor, és ha elfelejtettük feltölteni, leghűségesebb segítőtársunk nélkül sokan elveszettnek érezhetjük magunkat. Képzeljük el, hogy ez a probléma nem okozhat fejfájást többé, és bárhol tölthetjük a készülékeinket mindennemű kábel, vagy vezeték nélkül, és még csak érintkezniük sem kell semmivel. Ezt ígéri a Xiaomi legújabb szabadalma, a Mi Air Charge, amely a Tesla-i álmokat hozhatja el nemsokára otthonainkba.
Xiaomi elektromos rollerek - melyiket és miért?
2020. 09. 24. 16:55:54
Xiaomi elektromos rollerek - melyiket és miért?
Xiaomi Electric Scooter Essential, 1S vagy Pro 2? Ha neked is fejfájást okoz, hogy mégis mi a különbség a Xiaomi legújabb elektromos rollerei között, vagy egyáltalán mik ezek, mit tudnak, akkor a legjobb helyen vagy! Nézz be, és tudj meg többet 2020 egyik legnagyobb őrületéről!